SSL مخفف سه کلمه Secure Sockets Layer و به معنای لایه سوکت های ایمن میباشد. این ابزار در واقع یک اتصال ایمن را برای ما میسازد تا یوزر بتواند بدون نگرانی از اینکه اطلاعات او در دستان هکرها قرار بگیرد، اطلاعات را به سمت ما ارسال کند. بصورت خلاصه این پروتکل تمامی اطلاعات ارسالی را کدگذاری و سپس مبادله می کند.
این پروتکل همچنین یک کاراکتر “s” به “http” اضافه می کند و نشان دهنده ایمن بودن آن است. برای داشتن یک وبسایت ایمن و اعتماد راحت تر افراد به وبسایت شما، نصب یک SSL الزامی میباشد. زیرا تنها تفاوت سایت های فیشینگ با وبسایت های اصلی این مورد میباشد. دایرکت ادمین نیز همانند سیپنل قابلیتی را فراهم کرده تا به راحتی بتوانید SSL را بر روی وبسایت خود راه بیندازید. نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر شرکت هاستینگ شما این قابلیت یا ماژول را خریداری و فعال نکرده باشد! شما نیز به آن دسترسی نخواهید داشت.
راه اندازی SSL
پس از لاگین کردن به دایرکت ادمین، از قسمت Account Manager به بخش SSL Certificates وارد شوید. اکنون در ادامه مراحل با ما همراه باشید.
پس از ورود به این قسمت با صفحه ای مطابق تصویر فوق مواجه خواهید شد. در قسمت بالا، همانطور که مشاهده میکنید بخش های مختلفی اعم از درخواست یک SSL رسمی و خریداری قانونی، اضافه کردن یک SSL با کد مخصوص و… وجود دارد. برای ساخت یک SSL رایگان به قسمت Get automatic certificate from ACME Provider مراجعه کنید.
در صفحه مذکور، گزینه هایی وجود دارد که در ادامه تک تک آنها را برای شما توضیح خواهیم داد.
مراحال فعالسازی Secure Sockets Layer
ACME Provider : از این لیست انتخاب کنید ارائه دهنده SSL خود را انتخاب کنید. این گزینه را برابر با Let’s Encrypt قرار بدهید.
Common name : در این بخش، نام دامنه اصلی خود را وارد کنید.
Common name / Wildcard : اگر این گزینه را تیک بزنید، تمامی دامنه، زیردامنه و هر موردی که اسم دامنه اصلی شما در آن استفاده شده، انتخاب خواهد شد تا SSL بر روی آنها نصب شود.
Key Size : این گزینه مربوط به تنظیمات کلید های کدگذاری است و پیشنهاد می شود آن را تغییر ندهید. این کلید ها وظیه کدگذاری و کدگشایی اطلاعات را دارند، یک کلید خصوصی که مربوط به کامپیوتر مشتری و یک کلید عمومی که مربوط به سرور است.
Certificate Type : نوع گواهینامه را میتوانید از این بخش انتخاب کنید. پیشنهاد ما SHA256 می باشد.
در بخش آخر نیز، اگر گزینه Common name /Wildcard را تیک نزده باشید، می توانید از این بخش زیردامنه هایی که قصد نصب SSL بر روی آنها دارید را انتخاب کنید.
در نهایت نیز بر روی گزینه Save کلیک کنید.
برای اینکه چک کنید سایت شما به خوبی امن شده است و SSL بر روی آن نصب شده است یا خیر به سایت خود مراجعه کنید.
اگر نماد قفل را در کنار نوار مرورگر مشاهده کردید یعنی SSL به خوبی نصب شده است، برای اطمینان بیشتر نیز بر روی نماد کلیک کنید و سپس اگر مرورگر شما فایرفاکس باشد، بر روی گزینه Connection Secure کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری را به شما نمایش بدهد.
در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست دایرکت ادمین را دارید، میتوانید با خرید سرور مجازی دایرکت ادمین و لایسنس دایرکت ادمین از زویپ سرور، نصب و کانفیگهای لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.