اسپمر ها در نقطه نقطه جهان وجود دارند و همیشه باعث نارضایتی ما میشوند به همین دلیل باید فکری برای برخورد با آنها پیدا کنیم، دایرکت ادمین برای اینکار قابلیتی تحت عنوان SPAM Filters را در کنترل پنل خود قرار داده تا بتوانید بر اساس موارد مختلف این افراد را در راستای ارسال اسپم محدود کنید. این فیلتر کننده بر اساس مواردی همچون کلمات، ادرس ایمیل و دامنه کار میکند. در این مقاله زویپ سرور نیز ما آموزش کامل این ابزار را به شما عرضه میکنیم تا دیگر هیچ اسپمی یا هرزنامه ای در صندوق ایمیل خود مشاهده نکنید. البته نکته قابل توجه این است که اگر شما میخواهید شخصی را بلاک یا همان فیلتر کنید موردی را نیز باید در نظر بگیرید. این مورد مربوط به فیلتر کلمات است که بسیار حساس میباشد، به این نکته که شاید مشتری های شما نیز کلمه مدنظر را استفاده کنند نیز فکر کنید زیرا ایمیل هایی که دارای چنین کلماتی هستند هیچ گاه به دست شما نخواهد رسید، به همین دلیل فیلتر بر اساس کلمات را پیشنهاد میکنیم انجام ندهید.
پس از لاگین به کنترلپنل خود یعنی دایرکت ادمین از قسمت E-mail Manager به بخش SPAM Filters وارد شوید.
پس از ورود به بخش مذکور با تصویر بالا روبرو خواهید شد. در میانه صفحه گزینه های Block By و Value را مشاهده خواهید کرد. ابتدا به این دو گزینه خواهیم پرداخت و سپس به بخش های پایین تر میپردازیم.
کلمه Block By در اصطلاح به معنای “بلاک توسط” یا “فیلتر بر اساس” میباشد و کارش نیز در همین راستا میباشد. با کلیک بر روی DOMAIN منوی کشویی بالا را مشاهده خواهید کرد. در این بخش شما میبایستی مشخص کنید بر چه اساسی میخواهید فیلتر را اعمال کنید.
E-mail : برای بلاک کردن آدرس ایمیل ها از این گزینه استفاده کنید.
Domain : بلاک کردن دامین ها از این بخش امکان پذیر میباشد. بدین منظور این گزینه را انتخاب کرده و سپس دامنه مورد نظر را در فیلد روبرو وارد کنید.
Stop Word : جهت فیلتر کردن کلمات نیز از این گزینه میتوانید استفاده بفرمایید.
Size : این گزینه نیز برای فیلتر بر اساس حجم میباشد. حجم مدنظر را بصورت کیلوبایت وارد کنید، سپس ایمیل هایی که از حجم مذکور شما بزرگتر باشد دراپ یا همان دور ریخته میشوند. هنگام کار با این گزینه دقت فرمایید.
در ادامه برای هریک از موارد بالا مثالی خواهیم زد تا شما بتوانید به راحتی مورد مدنظر خود را بلاک کنید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید ما فیلتر را بر اساس ادرس ایمیل قرار میدهیم سپس ایمیل موردنظر خود را وارد میکنیم. با اینکار دیگر هیچ ایمیلی از ادرس [email protected] برای ما ارسال نخواهد شد.
برای فیلتر یا همان بلاک کردن دامنه ها نیز بصورت بالا عمل میکنیم. ابتدا فیلتر را بر اساس دامنه تنظیم میکنیم سپس دامنه مذکور را در فیلد وارد میکنیم. در مثال بالا ما دامنه شرکت گوگل را بلاک کرده ایم و دیگر هیچ ایمیلی از سمت این شرکت برای ما ارسال نخواهد شد.
همانطور که گفته شد، فیلتر کلمات با گزینه stop word انجام میشود. در مثال بالا ما کلمه server را فیلتر میکنیم، دیگر هیچ شخصی نمیتواند در ایمیل های خود که به سمت ما میآیند این کلمه را قرار دهد. فراموش نکنید در این حالت ایمیل از سمت شخص ارسال میشود و بدست ما نیز میرسد اما دایرکت ادمین در لحظه ورود آنها را چک میکند و اگر کلمات مذکور ما در ایمیل وجود داشت نمیگذارد آنها به صندوق دریافت وارد شوند و دراپ خواهند شد.
در مثال بالا نیز ما ایمیل هایی که حجم آنها بیشتر از ۲۰۰,۰۰۰ کیلوبایت است را فیلتر میکنیم. اگر قصد اعمال چنین فیلتری را دارد به واحد دایرکت ادمین که کیلوبایت میباشد توجه کنید. لازم به ذکر است با کلیک بر روی KB میتوانید واحد را تغییر بدهید.
فیلتر ها را به صورت تک تک به همراه مثال به شما توضیح دادیم حال نیز قصد توضیح آپشن های پایین صفحه را داریم.
Adult Filter : برای فیلتر کلمات و محتواهای غیراخلاقی این گزینه را فعال کنید. بصورت پیشفرض دایرکت ادمین کلمات انگلیسی را هدف میگیرد و اگر میخواهید کلمات فارسی و محتوا ها را فیلتر کنید از فیلتر های دستی میبایستی استفاده بفرمایید.
Action for filter matches : این گزینه اشاره به این دارد، اگر فیلتر هایی که شما اعمال کرده اید در ایمیل ها مشاهده شد دایرکت ادمین چه کاری انجام بدهد ؟ گزینه اول به دایرکت ادمین میگوید ایمیل ها را دراپ کن و آنها را در سطل آشغال بریز. با انتخاب این گزینه شما ایمیل های مذکور را مشاهده نخواهید کرد.
گزینه دوم نیز میگوید ایمیل ها را دریافت کن و در صندوق اسپم ها بریز. این گزینه همانند Spam جیمیل میباشد و شما میتوانید هر زمان خواستید این ایمیل ها را چک کنید و اگر ایمیلی را به اشتباه دایرکت ادمین در این بخش قرار داده بود خارج کنید.
در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست دایرکت ادمین را دارید، میتوانید با خرید سرور مجازی دایرکت ادمین و لایسنس دایرکت ادمین از زویپ سرور، نصب و کانفیگهای لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.
امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.