۰
(۰)

در گذشته، فقط وب‌سایت‌های بزرگ هک می‌شدند. بنابراین، اگر یک وب‌سایت جدید داشتید، می‌توانستید بدون نگرانی از مسائلی مانند نشت اطلاعات و تزریق بدافزار، پشت سر هم پست اضافه کنید. امروزه، هکرها چندان تبعیض قائل نمی‌شوند. حتی وب‌سایت جدید، تازه‌کار و کوچک شما هم ممکن است در یک هک گسترده گرفتار شود.

پس، بعد از اینکه وب‌سایت خود را ایجاد کردید، چگونه می‌توانید آن را بدون اینکه هزینه زیادی داشته باشد، ایمن نگه دارید؟

۶ روش برای محافظت از وب‌سایت شما

۱. میزبان وب‌سایت خود را با دقت انتخاب کنید

حتی اگر اقدامات امنیتی سایت شما مورد حسادت سازمان‌های دولتی باشد، اگر میزبان مناسبی انتخاب نکنید، تلاش‌های شما بیهوده خواهد بود. زیرا میزبان وب اولین خط دفاعی شما در برابر هکرها است. اگر میزبان وب سرورهای خود را ایمن نگه ندارد، تقریباً هیچ کاری نمی‌توانید برای جلوگیری از حملات سایبری انجام دهید.

به همین دلیل هنگام انتخاب میزبان وب نمی‌توانید بیش از حد محتاط باشید. وقت بگذارید و به دنبال میزبانی با نظرات خوب، پشتیبانی مفید و سرورهای امن باشید. چگونه می‌فهمید که میزبان خوبی پیدا کرده‌اید؟

میزبان‌های وب خوب ویژگی‌هایی مانند اینها دارند:
– پشتیبان‌گیری از وب‌سایت
– آپ‌تایم ۹۹٪
– پشتیبانی ۲۴/۷
– ابزارهای پیشرفته سئو
– سرورهای با نگهداری خوب

۲. از رمزهای عبور قوی استفاده کنید

اگر میزبان وب اولین خط دفاعی شما در برابر هکرها است، رمز عبور شما دومین خط دفاعی است. اگر می‌خواهید وب‌سایت شما ایمن باشد، باید رمز عبوری انتخاب کنید که تقریباً غیرقابل حدس زدن باشد. این یعنی نه تاریخ تولد، نه اسم حیوانات خانگی (حتی اگر آنها را برعکس بنویسید)، نه سالگردها و به خاطر همه چیزهای خوب، نه اعداد متوالی مانند “۱۲۳۴”.

بهترین رمزهای عبور تصادفی یا به ظاهر تصادفی هستند. یک روش خوب برای ایجاد رمز عبور تقریباً غیرقابل حدس این است که جمله‌ای را در نظر بگیرید که فقط برای شما معنی دارد، سپس آن جمله را به حروف و نمادها تبدیل کنید. به عنوان مثال، “من اولین پای بلوبری خود را در ۲۳ سالگی خوردم!” می‌تواند به “I#mFbP@23yO!” تبدیل شود.

برای قوی‌تر کردن رمزهای عبور خود، می‌توانید با تغییر منظم آنها و ذخیره آنها به صورت رمزگذاری شده، آنها را تقویت کنید. اگر روش سریع‌تری می‌خواهید، استفاده از ابزار تولید رمز عبور را در نظر بگیرید.

۳. به HTTPS تغییر دهید

HTTPS مخفف HyperText Transfer Protocol Secure است و همانطور که از نامش پیداست، نسخه امن‌تر HTTP است که داده‌ها را بین وب‌سایت شما و سرور وب منتقل می‌کند.

برای تغییر از HTTP به HTTPS، باید یک گواهی SSL نصب کنید که داده‌های عبوری بین وب‌سایت و سرورهای وب شما را رمزگذاری می‌کند. SSL یک ویژگی امنیتی مهم برای هر وب‌سایتی است، اما اگر وب‌سایت شما تراکنش‌های کارت اعتباری را انجام می‌دهد، گواهی SSL الزامی است.

گواهی‌های SSL نه تنها امنیت وب‌سایت شما را بهبود می‌بخشند، بلکه رتبه سایت شما را در موتورهای جستجو نیز بهبود می‌دهند. موتورهای جستجوی قدرتمند مانند گوگل، وب‌سایت‌های امن را بالاتر از وب‌سایت‌هایی که هنوز از HTTP استفاده می‌کنند رتبه‌بندی می‌کنند. آیا به گواهی SSL ارزان فکر می‌کنید؟ در اینجا بیاموزید که آیا ارزش امتحان کردن دارند یا خیر.

۴. طراحی وب‌سایت خود را ساده کنید

هر عنصر در وب‌سایت شما یک نقطه ورود احتمالی برای هکرها و مجرمان سایبری است. به محض اینکه امنیت وب شما منقضی شود، هکر می‌تواند از آسیب‌پذیری‌های آن سوء استفاده کرده و به داده‌های حساس شما دسترسی پیدا کند. به همین دلیل مهم است که پایگاه‌های داده، برنامه‌ها و افزونه‌های بیشتری از آنچه می‌توانید به طور ایمن پیگیری کنید، نداشته باشید. ساده‌سازی وب‌سایت، اطمینان از عملکرد و به‌روز بودن تمام ویژگی‌های شما را بسیار آسان‌تر می‌کند. استفاده از یک قالب سازنده سایت امن جایگزین خوبی برای سایت‌های وردپرس است.

صحبت از این شد…

۵. وب‌سایت خود را به‌روز نگه دارید

پیگیری همه آن به‌روزرسانی‌ها کمی دردسرساز است، اما اگر مطمئن نشوید که هر قطعه نرم‌افزار در وب‌سایت شما به‌روز است، خطر گرفتار شدن در حملات گسترده‌ای که آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزارهای قدیمی و به‌روز نشده را هدف قرار می‌دهند، وجود دارد.

۶. از داده‌های خود پشتیبان بگیرید

آخرین خط دفاعی شما در برابر هکرها یک سیستم پشتیبان‌گیری عالی است. حداقل دو نسخه پشتیبان از تمام فایل‌های وب‌سایت خود نگه دارید. به این ترتیب، اگر داده‌های شما به طور تصادفی یا از طریق حملات مخرب از بین برود، مجبور نخواهید شد با نگاه خیره به صفحه نمایش خود بمانید. از افزونه‌هایی که برای پشتیبان‌گیری از وب‌سایت شما طراحی شده‌اند استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که هر بار که محتوای جدیدی به وب‌سایت خود اضافه می‌کنید، از آن پشتیبان می‌گیرید.

نتیجه گیری :

اگر می‌خواهید از تمام تلاش‌هایی که برای ایجاد وب‌سایت خود انجام داده‌اید محافظت کنید، باید آن را ایمن نگه دارید. اما این به معنای صرف هزینه‌های زیاد برای ابزارهای امنیتی نیست. اگر این شش نکته را رعایت کنید، می‌توانید وب‌سایت خود را بدون شکستن قلک خود ایمن کنید.

۱. میزبان وب معتبر و امن انتخاب کنید

۲. گواهینامه SSL نصب کنید و از HTTPS استفاده کنید

۳. از رمزهای عبور قوی استفاده کنید و آنها را به طور منظم تغییر دهید

۴. احراز هویت دو مرحله‌ای (۲FA) را فعال کنید

۵. نرم‌افزارها، افزونه‌ها و قالب‌ها را همیشه به‌روز نگه دارید

۶. از نرم‌افزارهای امنیتی و آنتی‌ویروس استفاده کنید.

۷. دسترسی کاربران را محدود کنید و سطوح دسترسی مناسب تعیین کنید

۸. به طور منظم از داده‌های وب‌سایت پشتیبان‌گیری کنید

۹. فایروال وب (WAF) نصب کنید.

۱۰. ورودی‌های کاربر را اعتبارسنجی کنید تا از حملات تزریق جلوگیری شود.

۱۱. از پروتکل SFTP برای انتقال فایل استفاده کنید.

۱۲. دسترسی به پوشه wp-admin را محدود کنید (برای وردپرس).

۱۳. نام کاربری پیش‌فرض “admin” را تغییر دهید.

۱۴. تعداد تلاش‌های ورود ناموفق را محدود کنید.

۱۵. از کپچا برای جلوگیری از حملات خودکار استفاده کنید.

۱۶. اسکریپت‌های مخرب را مسدود کنید.

۱۷. پروتکل‌های امنیتی قدیمی را غیرفعال کنید.

۱۸. به طور منظم وب‌سایت را برای بدافزار اسکن کنید.

۱۹. از رمزنگاری برای ذخیره داده‌های حساس استفاده کنید.

۲۰. آدرس مسیر ادمین را سفارشی کنید

با اجرای این اقدامات امنیتی می‌توانید به طور قابل توجهی امنیت وب‌سایت خود را افزایش دهید و از داده‌ها و کاربران خود محافظت کنید.

اگر از این نکات برای حفظ امنیت وب‌سایت خود لذت بردید، راهنمای ما را در مورد چگونگی رشد وب‌سایت خود با تأیید سایت در کنسول جستجوی گوگل بررسی کنید.

چقدر این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.