۰
(۰)

مقدمه:

در دنیای پیچیده فناوری اطلاعات، مدیریت سرورها گاهی با چالش‌های غیرمنتظره‌ای روبرو می‌شود. یکی از این چالش‌ها، از دست دادن دسترسی به سرور به دلیل اشتباهات در تنظیمات شبکه یا امنیتی است.

این مشکل می‌تواند برای هر نوع سرور، اعم از لینوکس، ویندوز یا سایر سیستم‌عامل‌ها رخ دهد و باعث قطع ارتباط سرور مجازی با اینترنت شود.

در چنین مواقعی، کنسول VNC به عنوان یک راه حل نجات‌بخش عمل می‌کند. این مقاله به شما آموزش می‌دهد چگونه از طریق کنسول VNC، که توسط ارائه‌دهنده سرور در اختیارتان قرار گرفته، به سرور خود دسترسی پیدا کنید و مشکلات را برطرف نمایید.

اتصال به سرور از طریق کنسول VNC

در ابتدا نرم افزار VNC Viewer را دانلود نمایید، سپس بر روی سیستم خود نصب نمایید.

اکنون نرم افزار را اجرا کرده و اطلاعات ورود به VNC را در وارد نمایید. این اطلاعات شامل یک آیپی به همراه پورت و یک پسورد میباشد. میتوانید این اطلاعات را در تیکتی که از سوی شرکت ارائه دهنده هنگام تحویل سرور مجازی برایتان ارسال شده است پیدا کنید. در غیر این صورت باید از شرکت ارائه دهنده درخواست نمایید تا این اطلاعات برایتان ارسال شود.

در کادری که به رنگ قرمز مشخص شده است آیپی به همراه پورت سرور خود را وارد نمایید سپس کلید Enter را بزنید.

First Page VNC

با ظاهر شدن این پنجره صبر کنید تا به آی پی مورد نظر متصل شود.

connecting to IP in the VNC

در این هنگام پیغامی مانند تصویر زیر مبنی بر احتمال نا امن بودن این اتصال برای شما ظاهر میشود. آن را نادیده گرفته و Connect را بزنید.

Encryption VNC

حال مانند تصویر زیر پسوورد خود را وارد کرده و OK را بزنید.

Get Password VNC

پس از وارد کردن پسوورد، مانند تصویر زیر به صفحه لاگین سرور هدایت خواهید شد.

ورود به سیستم عامل

نتیجه‌گیری:

اتصال به سرور از طریق کنسول VNC، یک مهارت حیاتی برای هر مدیر سیستم یا صاحب سرور است. این روش نه تنها در مواقع اضطراری کاربرد دارد، بلکه می‌تواند برای انجام تنظیمات حساس یا عیب‌یابی‌های پیچیده نیز مفید باشد. با پیروی از مراحل ذکر شده در این آموزش، شما قادر خواهید بود در هر زمان و مکان، به سرور خود دسترسی داشته باشید، حتی اگر روش‌های معمول ارتباطی در دسترس نباشند. به یاد داشته باشید که امنیت همیشه در اولویت است، پس اطمینان حاصل کنید که اطلاعات ورود به VNC را در جای امنی نگهداری می‌کنید. با تسلط بر این تکنیک، شما یک قدم به مدیریت حرفه‌ای‌تر و کارآمدتر سرورهای خود نزدیک‌تر شده‌اید.

چقدر این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.