چه چیزی باعث کندی وبسایت شما میشود؟
بیایید با مقدمهای درباره سرعت سرور و سرعت وبسایت شروع کنیم. سرعت سرور به سرعت عملکرد سرور اشاره دارد که تعیین میکند در چه فرکانسی کار میکند. **سرعت وبسایت** به سرعت بارگذاری یک سایت اشاره دارد.
هنگام انتخاب یک برنامه میزبانی وب ارزان جدید، باید اطمینان حاصل کنید که سختافزار به اندازه کافی مناسب است. بنابراین، تمام تلاش خود را برای به دست آوردن بهترین و سریعترین وبسایتها به کار ببرید. اما تنها بهبود عملکرد وبسایت کافی نیست؛ شما باید به سرعت سرور نیز توجه کنید تا بازگشت سرمایه (ROI) بالاتری داشته باشید.
سرور باید درخواستهای کافی را بر اساس نیاز پردازش کند. بررسی نقاط ضعف در عملکرد وبسایت، نرمافزار، بهینهسازی کد، کش مرورگرها و فشردهسازی تصاویر از جمله عواملی هستند که به تعیین عملکرد وبسایت کمک میکنند.
در این عصر دیجیتال، وبسایتهای جذاب و سریع برنده خواهند بود. اگر سایت شما کند است، یک افزونه جدید نصب کنید، سرعت بارگذاری آن را بررسی کنید یا گرافیکهای بصری بزرگ را فشرده کنید. تمام این تلاشها منجر به بارگذاری سریعتر خواهد شد.
چگونه سرعت سرور میزبانی وب را اندازهگیری کنیم؟
امروزه اکثر ارائهدهندگان میزبانی یک دوره آزمایشی رایگان ارائه میدهند که معمولاً ۳۰ تا ۴۵ روز است و شما میتوانید خدمات آنها را آزمایش کنید. این یک راه عالی برای آشنایی با رابط کاربری و انجام برخی آزمونهای معیار است.
ابزارهای شخص ثالثی وجود دارند که از الگوریتمهای پیشرفته برای اندازهگیری سرعت وبسایت شما استفاده میکنند. برخی از بهترین آنها شامل نکات بهینهسازی عملکرد نیز هستند. کدام اعداد مستقیماً با سرعت سرور مرتبط هستند؟
TTFB
زمان تا اولین بایت (TTFB) میزان پاسخگویی سرور وب شما را اندازهگیری میکند. در واقع، این زمان بین درخواست اولیه کاربر و اولین بایت دادهای است که در مرورگر کلاینت ظاهر میشود. اگر TTFB شما سریعتر باشد، میتوانید وبسایت خود را سریعتر بارگذاری کنید.
توزیع اجزای صفحه وب
بررسی توزیع اجزای وبسایت شما نیز میتواند به تعیین سرعت سرور کمک کند.
فرآیند چککنندههای سرعت سرور چیست؟
برنامههای عملی و قابل تنظیم متعددی در بازار چککنندههای سرعت وجود دارند؛ GTMetrix و WebPageTest روزانه هزاران آزمایش انجام میدهند. همچنین خدماتی مانند Pingdom زمان فعالیت شما را ردیابی کرده و به محض بروز مشکل شما را مطلع میکنند.
چگونه سرعت وبسایت را افزایش دهیم؟
پس از بررسی اینکه میزبان شما چه کاری میتواند برای شما انجام دهد، بیایید به این موضوع بپردازیم که چگونه میتوانید تلاشهای خود را برای ساخت یک وبسایت سریعتر یاری کنید:
فشردهسازی Gzip: این روش معمولاً زمانی استفاده میشود که نیاز دارید عملکرد محتوای خود را افزایش دهید.
بهینهسازی تصویر: حداقل ۲۰٪ از وزن صفحه ما معمولاً شامل تصاویر
استفاده از کش مرورگر: این امکان را فراهم میکند تا اجزای مهم صفحه را روی کامپیوتر محلی خود ذخیره کنید.
استفاده محتاطانه از افزونهها: هر افزونهای که اضافه میکنید، اندازه وبسایت شما را افزایش میدهد و افزونههای poorly developed ممکن است حتی به پروژه وب شما آسیب برسانند.
این نکات و تکنیکها به شما کمک خواهند کرد تا سرعت بارگذاری وبسایت خود را بهبود بخشید و تجربه کاربری بهتری ارائه دهید.
نتیجهگیری
با پیروی از این اقدامات برای تست سرعت وبسایت، شما عملکرد آنلاین بهتری را برای بازدیدکنندگان خود تضمین میکنید. نرخ پرش کاهش خواهد یافت و بازدیدکنندگان بیشتری با محتوا درگیر خواهند شد. با این حال، شما باید دانش پایهای درباره تست وبسایتها و سرعت سرور داشته باشید.