۰
(۰)

امروزه کاربران اینترنت برای انجام بسیاری از امورشان نیاز به سرور مجازی خواهند داشت. موارد بسیاری را میتوان نام برد که هرکدام دلیلی قانع کننده برای خرید سرور مجازی می باشد. جهت بالا بردن دانش خود در مورد سرور مجازی و کاربرد های آن میتوانید مقاله ما تحت عنوان کاربرد های سرور مجازی را مطالعه نمایید. در این میان دسته قابل توجهی از سرور ها وجود دارند که بسیار کاربردی و مهم میباشند. این سرور ها سرور های ویندوزی هستند که میتوان با آن ها اموری از قبیل کار با بعضی سایت های حساس به آیپی ایران، راه اندازی ربات های آنلاین، بعضی پرداخت های بین المللی، سرخطی زدن در بورس و… را انجام داد. این سرور ها معمولا در کشورها و دیتاسنتر هایی با سرعت اینترنت بالا قرار دارند.

پس از خرید سرور ویندوزی روش های بسیاری برای وصل شدن به سرور وجود دارد. از جمله امنترین و بهترین روش برقراری ارتباط با سرور ویندوزی، ابزاری میباشد که خود مایکروسافت در نظر گرفته است. این ابزار RDP یا Remote Desktop Connection نام دارد. در ادامه به شما کاربران گرامی خواهیم آموخت که چگونه با استفاده از این ابزار وارد سرور خود شوید.

آموزش اتصال به سرور ویندوز

ابتدا از روشن بودن ویندوز مقصد و فعال بودن قابلیت اتصال ریموت در آن اطمینان حاصل کنید. سپس در منوی استارت ویندوز خود عبارت Remote Desktop Connection و یا مخفف آن RDP را تایپ کنید.

پیدا کردن ریموت دسکتاپ

با کلیک بر روی Open، پنجره ریموت دستکاپ برای شما باز خواهد شد. شما باید در ابتدا آیپی سرور مقصد را در آن وارد نموده و روی Connect کلیک کنید.

پنجره ریموت دسکتاپ

در مرحله بعدی یوزرنیم و پسووردی که از ویندوز مقصد در اختیار دارید را وارد نموده و روی OK کلیک کنید تا لاگین انجام شود.

وارد کردن یوزر پسوورد ویندوز مقصد

در فعال کردن تیک گزینه Remember me، دفعات بعدی نیازی به وارد کردن یوزر و پسوورد نخواهید داشت.

در مثال فوق از یوزر اصلی و پیشفرض ویندوز سرور یعنی administrator استفاده کردیم. در صورتی که قصد دارید از یوزر دیگری بجز ادمین استفاده کنید، روی More choices کلیک کنید. در نظر داشته باشید که با استفاده از ریموت دسکتاپ میتوانید به هر ویندوز دارای آیپی استاتیک و یا ویندوز هایی با شما در یک شبکه هستند متصل شوید. فقط کافیست آیپی و یک یوزرنیم و پسوورد از ویندوز مقصد داشته باشید.

با کلیک روی OK ویندوز به شما هشدار میدهد که ممکن ویندوز مقصد شما را نشناسد، آیا میخواهید ادامه دهید؟ تیک گزینه Don’t ask me again را فعال کرده و روی Yes کلیک کنید.

هم اکنون به ویندوز مقصد متصل میشوید.

کاربرانی که از ویندوز ۱۰ استفاده میکنند ممکن است هنگام اتصال به ویندوز سرور ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ با خطایی مانند تصویر زیر روبرو شوند.

خطای Cred SSP

در صورت مشاهده خطای فوق باید یک اصلاح کوچک در ویندوز خود ایجاد کنید. در صورت تمایل میتوانید مقاله ما تحت عنوان آموزش رفع خطای CredSSP Encryption را مطالعه نمایید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

چقدر این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.