۴.۳
(۶)

لایسنس چیست؟

لایسنس در لغت به معنی پروانه و در دنیای كامپيوتر به معنی جواز استفاده از يك نرم افزار ميباشد. با پیشرفت دنیای اینترنت، اسکریپت ها و نرم افزار های گوناگونی جهت برآوردن نیاز کاربران ایجاد شده است. یکی از عوامل مهمی که امنیت یک سیستم عامل، نرم افزار یا اسکریپت را کامل میکند وجود License میباشد. این جوازها از طرف نویسنده یا توسعه دهنده نرم افزار مورد نظر صادر میشوند.

در برخی از نرم افزار های لایسنسی، در صورت عدم تهیه License نه تنها از موارد امنیتی و آپدیت های درون برنامه ای محروم میمانید، بلکه بسیاری از قابلیت های نرم افزار نیز برای شما قفل خواهد بود. در بعضی دیگر نیز در صورت تهیه نکردن License از همان ابتدا نخواهید توانست نرم افزار را نصب کنید.

License از کنار هم قرار گرفتن اعداد و حروف تشکیل شده است. معمولا خود سازنده نرم افزار راه دریافت آن را برای کاربران هموار میسازد. اعتبار لایسنس ها معمولا به صورت زمانی بوده و میبایست با توجه به نیاز خود آن را خریداری نمایید.

بعضی دیگر از لایسنس ها نیز به صورت دائم یا لایف تایم بوده و با یکبار خرید قادر به استفاده و بروزرسانی همیشگی از آن نرم افزار خواهید بود.

در ادامه به معرفی چند نمونه از نرم افزار ها و اسکریپت هایی که برای استفاده از آنها ملزم به خرید License میباشید، خواهیم پرداخت.

انواع لایسنس

چند مورد نرم افزار لایسنسی

  • سی پنل:

    سی پنل که یکی از معروف ترین کنترل پنل های میزبانی وب میباشد نیازمند لایسنس در دو نوع سرور مجازی و سرور اختصاصی موجود میباشد. ضمنا License سیپنل علاوه بر هزینه ماهانه، هزینه جداگانه ای جهت کانفیگ اولیه نیز دارد.
  • دایرکت ادمین:

    دایرکت ادمین نیز یکی از معروف ترین کنترل پنل های میزبانی وب میباشد. این کنترل پنل محبوب همانند سیپنل دارای دو نوع لایسنس سرور مجازی و سرور اختصاصی میباشد. کانفیگ اولیه دایرکت ادمین رایگان میباشد.
  • پلسک:

    پلسک کنترل پنلی محبوب میباشد که قابلیت پشتیبانی از دو پلتفرم لینوکس و ویندوز را داراست. License این کنترل پنل نیز مانند بسیاری از لایسنس ها در دو نوع سرور مجازی و سرور اختصاصی موجود میباشد. کانفیگ اولیه لایسنس سرور مجازی پلسک رایگان میباشد.
  • لایت اسپید:

    لایت اسپید چهارمین وب سرور برتر جهان میباشد. لایسنس لایت اسپید فقط در یک نوع وجود دارد و برای استفاده از آن علاوه بر هزنیه ماهانه، هزینه کانفیگ اولیه نیز پرداختنی میباشد.
  • کلود لینوکس:

    کلود لینوکس یک سیستم عامل برای مدیریت هاست‌ های اشتراکی است. در این سیستم عامل،‌ با جداسازی هر کاربر و ایجاد منابع اختصاصی برای هرکدام، محیطی ایجاد می‌شود که بیشتر شبیه یک سرور مجازی است تا یک هاست اشتراکی. لایسنس کلود لینوکس فقط در یک نوع بوده و دارای هزینه کانفیگ اولیه جداگانه میباشد.
  • ویرچوآلیزور:

    ویرچوآلیزور یک نرم افزار مجازی سازی بسیار کاربر پسند و استاندارد میباشد. نصب ویرچوآلیزور بسیار آسان بوده و لایسنس آن نیز در یک نوع موجود میباشد که برای فعال سازی نیازمند پرداخت هزینه جداگانه است.
  • اتوماسیون WHMCS:

    نرم افزار WHMCS جهت مدیریت ثبت پرداخت ها و فاکتور های سایت میباشد. لایسنس آن در یک نوع بوده و فاقد هزینه کانفیگ جداگانه است.
  • سولوس وی ام:

    سولوس وی ام نیز مانند ویرچوآلیزور یکی از بهترین مجازی ساز های معرفی شده میباشد. این کنترل پنل به شما قابلیت مدیریت آسان مجازی ساز را داده و به مشتریان شما از بسیاری جهات برای کنترل و مدیریت سرور خود کمک میکند.

جهت تهیه هریک از موارد فوق میتوانید به بخش فروش لایسنس زویپ سرور مراجعه نمایید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

چقدر این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۴.۳ / ۵. تعداد آرا: ۶

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.